Ben jij ook zo dol op merk heren schoenen?

merk heren schoenen

Er zijn veel mensen die het altijd ontzettend onzin vinden als mannen dure merk heren schoenen kopen. Zie vinden het het geld niet waard, en vinden het belachelijk om zo’n dure schoenen te dragen. Deze mensen zijn het waarschijnlijk niet gewend om luxe merkschoenen te dragen, want het verschil voel je dus wel degelijk. Luxe merk heren schoenen zijn als vanzelfsprekend gemaakt van veel beter materiaal dan goedkope schoenen, en dus lopen ze vele malen lekkerder. Je moet ze net als goedkope schoenen wel goed inlopen (soms zelfs langer dan bij goedkope schoenen) maar ze dragen wel stukken comfortabeler.

Merk heren schoenen gaan langer mee

Los van het feit dat deze dure merk heren schoenen lekkerder lopen gaan ze natuurlijk ook veel langer mee dan goedkope exemplaren. Je betaalt er dus wel meer voor, maar doordat ze langer mooi blijven worden ze in verhouding wel goedkoper. Denk daar de volgende keer eens aan als je iemand ziet lopen op dure merk herenschoenen, want deze kunnen goed al jaren oud zijn. En als je altijd goedkope schoenen koopt dan moet je om de haverklap nieuwe kopen omdat ze steeds kapot gaan. Of je moet ze bij de schoenmaker laten repareren, wat natuurlijk ook niet gratis is.

Merkschoenen in de sale shoppen

Als jij ook graag van die luxe merk herenschoenen in je kast wilt hebben dan is het beste wat je kunt doen de sale goed in de gaten houden. Daar vindt je namelijk vaak de mooiste exemplaren, maar dan met flinke korting. Alleen de echte kenner weet dat het exemplaar dat je draagt van het vorige seizoen is, en dus uit de vorige collectie. Voor de rest valt dat echt niemand op. Koop dus gerust die dure merkschoenen in de uitverkoop, want dan heb je tenminste een paar goede kwaliteit schoenen waar je jaren mee kunt doen, in plaats van goedkope exemplaren die binnen de kortste keren kapot zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *