De auto krijgt een ander uiterlijk

carwrapping

Het is mogelijk om een auto een heel ander uiterlijk te geven. De auto hoeft niet opnieuw te worden gespoten. Het is mogelijk om een auto een nieuw en origineel uiterlijk te geven door de auto te laten wrappen. De originele autolak van de auto wordt dan bedekt met een hoogwaardig carwrap folie. Wie zijn auto vakkundig wil laten wrappen moet op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in Carwrapping.

Het wrappen van onderdelen van de auto

Het uiterlijk van de auto wordt anders door te kiezen voor een andere kleur. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden om een auto een persoonlijk tintje te geven. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een detail wrap. Bij een detail wrap worden bepaalde onderdelen van de auto, zoals bijvoorbeeld de spiegels of het dak, voorzien van een andere kleur, een carbon look of een gestaalde finish. Bij een detail wrap kunnen natuurlijk ook onderdelen van het interieur, zoals bijvoorbeeld de middenconsole en het dashboard, een heel andere kleur krijgen. Het wrappen van onderdelen van het interieur of het exterieur van de auto in een andere kleur geeft de auto een originele of sportieve look.

Een gepersonaliseerde striping

Striping geeft een auto een origineel en sportief uiterlijk. Het car wrappen maakt praktisch alle soorten striping mogelijk. Klanten met eigen ideeën over de striping van hun auto hoeven niet teleurgesteld te worden. Het is immers mogelijk om de striping in ieder gewenst formaat, motief en kleur te realiseren. Het gebruiken van professionele machines en ontwerpprogramma’s maakt het mogelijk op een optimaal resultaat te bereiken.

Een design wrap

Ook klanten met creatieve ideeën over het ideale ontwerp van hun auto hoeven natuurlijk niet teleurgesteld te worden. Ze kunnen hun gepersonaliseerde ontwerp aanleveren of ze kunnen bij het maken van een gepersonaliseerd ontwerp de hulp inroepen van een grafisch ontwerper van het bedrijf. Samen met de klant wordt dan een ontwerp gemaakt. Het gebruiken van professionele ontwerpprogramma’s, printers en snijmachines maakt een optimaal resultaat mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *