Lash lifting

lash lifting leiden

In het schoonheidssalon in de omgeving van Leiderdorp zijn er verschillende opties voor wimperextensions. Lash lifting Leiden is een variant die geschikt voor vrouwen die eigenlijk liever geen wimperextensions willen. Na de behandeling geeft het een natuurlijk resultaat dus een natuurlijke look. Lash lifiting houdt in dat de wimpers worden gekruld. Hierbij is het belangrijk dat er nauwkeurig wordt gewerkt. Het is namelijk zo dat beide wimpers er precies gelijk uit moeten zien. Dit geeft een symmetrisch resultaat.

Wanneer jouw wimpers zijn gekruld, geeft dit een opener en frissere blik. Eigenlijk hetzelfde effect alsof je lang en goed hebt geslapen. Met een wimperkrultang kun je een soortgelijk effect bereiken maar als je geen zin hebt om daar elke dag mee in de weer te gaan, is lash lifting een goede oplossing. Door de speciale apparatuur die wordt gebruikt, is de krul in de wimpers blijvend. Hierdoor hoef je zelf meerdere weken niets aan je wimpers te doen. Verder is lash lifting voordeliger dan wimper extensions.

 

 

Wimperextensions Leiden

Als je wilt gaan voor wimperextensions kan dat natuurlijk ook. Dit geeft een groter effect dan lash lifting. Je zit langer in de stoel en het is hierdoor ook duurder. Wimperextensions zijn steeds populairder aan het worden omdat je zelf geen mascara meer hoeft aan te brengen.

Je hebt verschillende mogelijkheden wanneer je wimperextensions wilt laten zetten. Zo kun je kiezen voor de ‘One by one wimperextensions’. Uit de naam valt het al af te leiden. Deze worden dus wimper per wimper geplaatst. Het resultaat is natuurlijk en ziet er mooi uit. De andere optie is om te kiezen voor 3D- volume extensions.

 

Naast wimperextensions is een andere keuze om je wimpers te laten verven. Wanneer je bijvoorbeeld blonde wimpers hebt kun je daardoor een wat sprekendere blik creëren.  Bij deze methode worden geen nephaartjes gebruikt dus het is een natuurlijke manier. Het resultaat zal nog ongeveer zes weken zichtbaar zijn. Verder is het ook goedkoper dan het laten zetten van wimperextensions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *