Keratine behandeling Amsterdam

Keratine behandeling Amsterdam

Misschien heb je het wel van een vriendin of collega gehoord: “Een keratine behandeling helpt je vast!”. Eigenlijk heb je geen idee wat het precies inhoudt. Ja, je hebt wat problemen met je haar, maar helpt een keratine behandeling daar wel echt voor? Je wilt natuurlijk niet onnodig geld gaan uitgeven. Werkt het wel echt en is het wel écht goed voor je haar? In dit artikel lees je precies wat je moet weten over een keratine behandeling in Amsterdam en wanneer jij er voor in aanmerking komt.

Pluizig en onhandelbaar haar

Je wordt wakker, stapt uit bed en gaat lekker ontbijten. Dan is het tijd voor je dagelijkse verzorging. Je poetst je tanden en wast je gezicht. Wanneer je in de spiegel kijkt, schrik je je rot. Je haar staat helemaal overeind, is pluizig, zit in de knoop en is helemaal droog. Onhandelbaar dus. Je vraagt jezelf af hoe je dit ooit voordat je weg moet, gaat fixen. Herken je dit? Dán is een keratine behandeling in Amsterdam ontzettend geschikt voor je. Een keratine behandeling helpt jouw pluizige en droge haar weer stralend mooi te laten maken. Zonder pluis en heerlijk zacht. Geen gedoe meer dus in de ochtend

Wat is een keratine behandeling precies?

Keratine is een natuurlijke stof dat in je haar zit. Het zorgt er voor dat je haar gezond en sterkt blijft. Deze stof is er dus verantwoordelijk voor dat je haar niet pluist en zacht is. Sommige mensen hebben van zichzelf minder keratine in hun haar, waardoor het haar dus gaat pluizen en droog wordt. Ook kan het verven en föhnen van je haar, de keratine beschadigen. Met een keratine behandeling, wordt deze keratine in je haar aangebracht door een kapper. Dit zorgt er voor dat de keratine in jouw haar weer in balans is. Zeg dus maar doei tegen dat pluizige haar! Keratine is juist goed voor je haar en niet schadelijk, omdat het een natuurlijke stof is. Zorg wel dat je het door een professionele kapper laat doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *