Sangria

sangria

Heb jij al wel eens sangria gedronken? Dan weet je vast dat het een heel lekker zomers drankje is. Sangria is zoet, maar niet te zoet. Dit maakt dat heel veel mensen het wel kunnen waarderen. Oorspronkelijk komt sangria uit Portugal, waar als een belangrijk bestandsdeel Port werd gebruikt. Tegenwoordig gebruiken echter veel mensen ook rode wijn als basis van sangria. In elk vakantieland waar je komt en sangria wil drinken, zal het dan ook net iets anders smaken. Toch is de hoofdsmaak wel hetzelfde, en heel veel mensen vinden sangria dan ook hemels! Wil jij nou ook thuis genieten van sangria? Tegenwoordig kan je het gewoon online bestellen. Het wordt dan binnen een aantal dagen bij jou thuis bezorgd.

Een echt zomergevoel

Wanneer je sangria drinkt, zal je waarschijnlijk aan de zomer denken. Het is namelijk een heel erg zomers drankje. Het smaakt zoet, en er zit allemaal lekker fruit in. Dit fruit geeft de sangria een lekker smaakje. Het is overigens helemaal niet gek om dit fruit vervolgens ook op te eten, want dat doen de Spanjaarden en Portugezen soms zelf ook. Het fruit heeft namelijk ook een andere smaak, omdat het natuurlijk in een drankje heeft gelegen. Het fruit smaakt dus naar je drankje, en het drankje krijgt een lekkerdere smaak door het fruit dat erin zit.

Alsof je op vakantie bent

Sangria is een drankje dat veel mensen alleen op vakantie drinken. Daarom is je associatie erbij waarschijnlijk een vakantiegevoel. Als je dus je vakantiegevoel ook thuis wil ervaren, is het handig om sangria aan te schaffen. Zo kan je ook bij jou thuis voor de ultieme ontspanning zorgen. Daarnaast is sangria echt een hit op feestjes. Je kan bijvoorbeeld een aantal liter sangria maken in een grote kan, en iedereen kan dan de hele avond inschenken. Dit vinden de gasten vaak enorm leuk, en daarom is dit ook een veelgehoord idee. Natuurlijk hoef je het niet zelf te maken, je kan het ook gewoon bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *