Thai Massage Den Bosch

Thai Massage Den Bosch

Heb je weleens een massage gehad? Dan weet je waarschijnlijk wel hoe fijn dit kan zijn. Of het nu is om sneller van een blessure af te komen, om bepaalde probleemgebieden aan te pakken, om je bloeddruk te verlagen of om eventjes heerlijk te ontspannen. Waar je ook voor kiest, een voor jouw situatie passende massage zal altijd een positief effect hebben. Het leuke is ook dat je uit veel verschillende soorten massages kunt kiezen, bijvoorbeeld een Thai massage in Den Bosch, een sportmassage, een Zweedse massage, een hot stone massage en nog veel meer.

Er zijn veel soorten massages

Er zijn namelijk ontzettend veel massagevormen. Het hangt er allemaal vanaf wat je er precies mee wilt bereiken. Een Zweedse massage, met de vijf basistechnieken tapotage, petrissage, effleurage, frictie en vibratie, is bijvoorbeeld ideaal om volledig tot rust te komen en om de bloedsomloop te stimuleren. Of ga je toch voor een sportmassage, omdat je bijvoorbeeld een blessure met het sporten hebt opgelopen?

Thaise massage

Een andere soort massage is de Thaise massage. Deze is, naast de Zweedse variant en de sportmassage, veruit de bekendste en is een combinatie van veel andere soorten massages en behandelingen. Als je ooit aan yoga hebt gedaan, zul je merken dat er elementen terug te vinden zijn in een Thaise massage. Daarnaast zitten er vaak ook elementen van de Chinese acupressuur (drukpunten) massage en van reflexologie in. Het is aan te raden om van tevoren te kiezen voor de Nuad Bo Narn variant (“de zachtere”) of de Wat Pho variant (“de hardere”).

Een momentje voor jezelf

Omdat er dus zoveel soorten massages zijn, kan je er precies eentje uitkiezen die past bij wat voor resultaten je wilt behalen. Dit maakt het een uitermate prettige behandelingsvorm. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon fijn om even een momentje voor jezelf te nemen. Je zult merken dat je met een zeer fijn gevoel de massagesalon zal verlaten en dat je niet kan wachten op je volgende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *