Nooit meer oneffenheden met Latex spuiten

Latex spuiten

Het aanbrengen van kleur of behang op de wanden van je huis is voor de meeste mensen een behoorlijk frustrerende klus. Het behang gaat scheef of bobbelt, en met het verven van de muur blijf je die verdraaide oneffenheden en kleurverschillen in de muur zien. Als je tevens  de pech hebt dat je twee muren met niet dezelfde dekking verft er gegarandeerd kleurverschillen ontstaan. Dat is nu verleden tijd. De nieuwste rage op het gebied van kleur in de kamers van je huis, is het spuiten van de wand met latex. Als je dit latex spuiten bovendien door een professional laat doen herken je de muren niet meer terug.

Het voordeel van latex spuiten

Het voordeel van het laten spuiten van de wanden met latex is dat het resultaat er mag zijn. De wanden en/of het plafond krijgen streeploos en egaal de kleur die je wenst. Deze manier is ook veel voordeliger omdat grotere oppervlaktes in een dag gedaan kunnen worden. Het grootste voordeel echter van latex spuiten is dat de dekking op de muren overal gelijk zal zijn. Hierdoor ontstaan er geen kleurverschillen door een onevenwichtige dekking.

Voor nieuwbouw of oudbouw

Het latex spuiten op de muren is geschikt voor nieuwbouw woningen en oudbouw. De latex laag kan aangebracht worden op vers gestucte  muren en behang. Het gaat snel en gemakkelijk. Bovendien heet de professional verstand van verven en kleurverschil. De professional kan je woonkamer of andere kamer  een nieuwe aanblik geven. Het maakt niet uit welk soort oppervlakte gespoten moet worden. Of het nu: behang, stucwerk, gipsplaten, stenen of spachtelputz is, een strakke streeploze en banenloze muur is het eindresultaat. Kortom of het nu een nieuwbouw of oudbouw huis is, latex spuiten kan overal.

Het plafond met Latex spuiten

Het plafond met latex laten spuiten is een aanrader. de dekking van de plafondlatex is overal gelijk waardoor er geen verfbanen meer kunnen ontstaan op je plafond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *