Horloge reparatie Rotterdam

Horloge reparatie Rotterdam, is dit wat jij zoekt?

Is jouw horloge kapot gegaan doordat die oud en op is? of omdat je hem misschien hebt laten vallen of wil je gewoon meer informatie over horloge reparatie Rotterdam? Dat kan! Batterijen Paultje is een ervaren en professioneel bedrijf die van alles weten over het repareren van horloges in de regio Rotterdam. Ze staan voor de markthal en staan daar al dertig jaar lang  dus iedereen kan snel langs lopen voor een reparatie of afstelling voor je horloge en iedereen heeft ze wel is gezien. Ze hebben een goede naam in Rotterdam in de categorie Horloge reparaties. Je horloge wordt negen van de tien keer direct onder handen genomen en dat is anders dan bij een juwelier waar een wachttijd is, ook hebben ze een lager tarief voor de reparaties. Ze zijn ook even vakkundig als een juwelier en dat is zeker een pluspunt. Alle reparaties en afstellingen worden gedaan in hun bedrijfsbus, in de bus zijn alle materialen en gereedschap aanwezig, denk hierbij aan horlogebanden, batterijen, wijzerplaten etc. Sommige reparaties zijn bijna direct klaar maar sommige duren ietsjes langer, een rondje langs en in de markt en daarna ligt je horloge meestal al klaar om weer opgehaald te worden. 

Banden

Mocht jij horloge band kapot zijn is dat geen probleem, ze zijn snel en makkelijk vervangbaar en duurt dus niet lang. Er zijn veel diverse soorten horlogebanden zoals leer, ijzer, plastic er is dus voor iedereen wat. Wil jij een nieuwe en wil je direct erop hebben kunnen ze die direct op de juiste afstelling zetten om je pols naar jouw eisen en wensen.

Reparaties/Onderhoud

Het onderhouden van je horloge is belangrijk en is dus een reparatie soms nodig, zoals het vervangen van de wijzerplaat, tijd verstellen omdat die soms niet goed en soepel loopt of het reinigen van het uurwerk als je hem wilt openmaken om wat te vervangen.

Het uurwerk wordt gereinigd met een klein borsteltje en daarna wordt de binnenkant geïnspecteerd en gekeken vervangen moet worden. Bij de horloge reparaties worden de meest duurzame en beste beste batterijen en materialen gebruikt, dit wordt gedaan zodat je horloge langer meegaat en je dus niet elke week hoeft terug te komen voor onderhoud.

Extra informatie

Heb jij dit artikel gelezen en ben je geïnteresseerd geraakt om je horloge te laten repareren? Bekijk dan even de website voor meer informatie over horloge reparatie Rotterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *